Milli Hakimiyet İlkokulu

Vizyon: İstiyoruz ki… “Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin” “Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin’’ “Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın” “Okulumuz temiz,düzenli ve güvenli bir okul ortamına sahip olsun.’’ “Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.”

Misyon: “Biz Milli Hakimiyet İlkokulu olarak tüm idareci, öğretmen ve personeliyle bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, çalışkan ve başarılı olmayı karakter haline getirmeyi sağlamak, Türk Kültür ve değerlerine bağlı, evrensel insani ilkelerine saygılı, toplumumuzun ve insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.”

Başarılar: Okulumuz çeşitli eğitsel, sosyal ve sportif alanlarda faaliyet göstererek başarılar elde etmiştir. 2012 yılında SBS OYP sıralamasında 8. Sınıfımız ilçe birincisi olmuştur. . Ayrıca okulumuzdan 6 öğrencimiz ilçe satranç yarışmasında dereceler almıştır ve ili temsilen yarışmalara katılmıştır. Okulumuz öğrencilerinden Mehmet YALÇIN kick boks yarışmasında Doğu Anadolu birincisi, ardından da Türkiye 2.’si olmuştur.

Saatler: 08:30 14:30
Isınma: Kömürlü Kalorifer